Vajon melyik az az
angol nyelviskola, ahol öröm az angol tanulás?
Egyedi keresés

Ha úgy érzed nem megy az angol tanulás ...

 

Talán előfordult már veled az, hogy kudarcélményed volt az angol tanulással. Esetleg nagyon fárasztónak és nehéznek találtad.

Ne aggódj. Nem vagy nehéz felfogású vagy tehetségtelen. Ezek az érzések azért vannak, mert átmentél olyan dolgokon, amiket nem teljesen értettél.

Az is lehet, hogy csak nem gyakoroltad be az új dolgokat eléggé. (Például nem fordítottál elég mondatot, amikor egy új igeidőt vettél.)

Ha kedvetlen vagy az angoltanulással kapcsolatban, ülj vissza és keresd meg, mik voltak azok, amiket nem értettél meg teljesen és értelmezd, majd gyakorold is be őket. Az új szavakat is lehet gyakorolni úgy, ha sok-sok példamondatot mondasz velük.

Ha esetleg már évek óta tanulsz angolul és soha nem ment igazán, akkor évek óta folyamatosan átmentél olyan dolgokon, amiket valójában nem értettél, vagy nem gyakoroltál be. Ez még a kiejtésre is vonatkozik!

Ha visszamész ahhoz az anyaghoz, ami még jól ment, (ez lehet hónapokkal vagy évekkel korábban is) és megtalálod, mi volt az az első dolog, amit nem értettél igazán, majd megérted és begyakorlod, akkor minden esélyed megvan, hogy sikeresen haladj attól a ponttól tovább.

Angol nyelvoktatás, sikeres angol tanulás kezdőknek és újrakezdőknek! Ahol megtudodhatod, hogyan javíthatod saját magad az angoltanulásod, bárhol is tanulsz!

Gyűjts több információt az angol nyelvoktatásról a bal oldali linkek segítségével.

Angol pont  Ajánld az oldalt barátaidnak!
Barátod e-mail címe:
A te neved:
*Kérlek, valóban a saját neved írd be a félreértések elkerülése végett!

Jó olvasást és böngészést kívánok!
Üdvözlettel:

Tari Erika
magántanár
e-mail: Írhatsz nekem