Vajon melyik az az
angol nyelviskola, ahol öröm az angol tanulás?
Egyedi keresés

Néhány angol nyelviskola

 

A  minap gondolkodtam, hogy mivel tudok még több tartalmat adni Nektek, akik az oldalamat böngészitek. Eszembe jutott, hogy korábban dolgoztam nyelviskolákban, talán hasznos lehet, ha megosztom azokat  a tapasztalatokat, amelyeket ott  szereztem.

Smile Nyelviskola

Ez egy egész országra kiterjedő franchise nyelviskola. Én a budapestiben tanítottam. Lelkes tanári csapat, külön practice (gyakorlati) órák anyanyelvű tanárral! Rugalmas tanulói órarend, sikeres nyelvvizsga előkészítés. Bár itt is fontos a tanultak megértése, saját tapasztalatom szerint picit nagyobb hangsúly volt azon, hogy a tanulókat minél gyorsabban eljussanak a következő szintükre. Ezért tehát, olyanoknak ajánlom, akiknek fontos a rugalmasság és a gyors haladás kellemes légkörben. A vidéki nyelviskolákkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ki kell őket próbálni, de szerintem mindenképp megéri. Mivel franchise-ról van szó, hasonló szépet és jót tapasztalhattok vidéken is.

Be Happy nyelviskola

A tulajdonos, Csörgő Judit korábban a budapesti Smile nyelviskolát vezette, ahol én is dolgoztam, onnan az ismeretség. Gondolom nagyjából ugyanazok a dolgok jellemzők erre az iskolára is, mint a Smile-ra, bár még nem jártam benn náluk. Úgy látom, tudnak szolgáltatni ECL és Euro nyelvvizsga előkészítőt. Amennyire ismerem Juditot, hatalmas lelkesedésével és hozzáértésével kellemes környezetet teremt az angoltanuláshoz.

Boyd nyelviskola Szentendre

Évekkel ezelőtt (2002 tájékán) 4-5 fős állandó létszámú csoportokkal dolgoztunk, fix órarenddel. A kevés létszám lehetővé tette, hogy egyénenként több odafigyelést kapjanak a tanulók, mégis jó hangulatban, tempósan tudtunk haladni. Szentendre gyönyörű, imádtam oda járni! Már csak a városka kedvéért is érdemes ellátogatni hozzájuk. A weboldaluk úgy tűnik, nem működik, de attól még lehet, hogy léteznek. A tulajdonost Verebes Erikának hívják, ha valaki az ő nevével találkozik, akkor biztosan folyik valahol tovább az oktatás.

Happy Home nyelviskola Budapest

Vidám, családias kis nyelviskola. Változó létszámmal (3-8 fő) és rugalmas tanulói órarenddel üzemeltek. Szerettem itt dolgozni. Tanulóinkkal együtt szilveszteri és farsangi bulikat is tartottunk, amitől még családiasabb légkör alakult ki közöttünk. A tanárok hozzáértőek, kedvesek, törődőek voltak. Figyeltek arra, ha hogy a tanulók pontosan értsék és tudják használni a tanultakat, akik nagy többsége jó eredménnyel teljesített a nyelvvizsgákon. Most kaptam az információt, hogy megszűnt sajnos. A vezető tanár, Gyuris Noémi, leköltözött Szegedre és onnan "vezet" egy jó kis angoltanulós weboldalt, szerintem érdemes hozzá is "benézni".

Ha esetleg van olyan pozitív tapasztalatotok nyelviskolával kapcsolatban, amit szivesen megosztanátok a többiekkel, küldjétek el nekem bátran. Negatív élményt nem teszek közzé, mert szeretném, ha inkább a megoldásokra koncentrálnánk.

 

Angol nyelvoktatás, sikeres angol tanulás kezdőknek és újrakezdőknek! Ahol megtudodhatod, hogyan javíthatod saját magad az angoltanulásod, bárhol is tanulsz!

Gyűjts több információt az angol nyelvoktatásról a bal oldali linkek segítségével.

Angol pont  Ajánld az oldalt barátaidnak!
Barátod e-mail címe:
A te neved:
*Kérlek, valóban a saját neved írd be a félreértések elkerülése végett!

Jó olvasást és böngészést kívánok!
Üdvözlettel:

Tari Erika
magántanár
e-mail: Írhatsz nekem